Szakmai támogatás, üzleti siker. Válassz motivátoraink közül!

Láttál már előrelépést egy helyben állva? Semmi nem mozdul meg magától, és az üzleti életben is így van. Van erre egy szó, a latin movere, vagyis a mozgás. Ismerős? Várj, segítünk: motiváció.
A fejlődéshez motiváció kell, mozgásban kell maradni, ha igazán sikeres szeretnél lenni. Motivátorainkkal megadjuk azt a pluszt, ami az üzleti előrelendüléshez és embereid fejlődéséhez szükséges.
Maradj mozgásban, maradj velünk a siker útján!

Marketing

Minden sikeres vállalkozás mozgatórugója a kreativitás, valami plusz, amire az emberek felkapják a fejüket. Alakítsd ki marketing kampányodat, erősítsd a márkádat motivátoraink segítségével.

Esemény

A különböző üzleti események sokszor hasonló forgatókönyv szerint zajlanak. Mi azt szeretnénk, hogy a tiéd kiemelkedjen a többi közül. Legyen üzleti esemény, üzleti előadás, online vagy offline alkalom, motivátoraink segítségével egyedi módon növelheted üzleti sikereidet.

Személyre szabott megoldás

Tedd izgalmasabbá az üzleti lehetőségeidet! Akár közös együttműködés, akár márkaépítés vagy a hatékony értékesítés a cél, motivátorainkkal segítünk megvalósítani és személyre szabni az elképzeléseidet.

Már csak néhány lépés választ el, hogy a vállalkozásod szintet lépjen

Ha úgy érzed megtaláltad amire szükséged van, mi minden további információt és segítséget megadunk a következő lépéshez.

Szponzorálás

Vállalkozásod értékes kommunikációs együttműködést keres? Előadóink szintén. Lépj velünk kapcsolatba, és az általad megadott preferenciák alapján ebben is tudunk segíteni.

Plusz információra van szükséged?

Kérdés, kérés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Minden kapcsolat kezdete az ismerkedés

Kíváncsi vagy, kikkel dolgozhatsz együtt? Olvasd el motivátoraink bemutatkozó sorait, ismerd meg eddig elért sikereiket, inspirálódj!

Segítünk dönteni – Motivátorok ajánlása

Ha nem tudod eldönteni, melyik motivátor lenne a legmegfelelőbb üzleti tevékenységedhez és céljaidhoz, segítünk a választásban. Így biztos, hogy a számodra legjobb emberrel dolgozhatsz majd együtt.

Számít a megjelenés – Meglévő céges dizájn használata

A videókat teljesen személyre szabhatod. Vállalkozásod logóját elhelyezheted az elkészült felvételeken, a videóhívások és videókonferenciák pedig hitelesebbek lesznek.

Tiéd a főszerep – Forgatókönyvírás

Néha nehezen találjuk a megfelelő szavakat, mondatokat. Előre megírt szövegeinkkel motivátoraink a Te célcsoportodhoz és vállalkozásodhoz igazodva segítenek hozzá további sikereidhez.

A személyes jelenlét varázsa – Offline események

Előadásokok és egyéb céges rendezvényeken való részvételre is igénybe veheted szolgáltatásunkat, ahol a motivátorok élőben segítik munkád. Ez egy olyan egyedülálló lehetőség, amellyel új irányt vehet a vállalkozásod.

Véget vetünk az unalmas üzleti beszélgetéseknek – Live

Amennyiben nincs lehetőséged személyes megjelenésre, nálunk akár élő videóhívást is szervezhetsz egy-egy motivátorral, akik segítenek felejthetetlen élménnyé varázsolni az üzleti beszélgetéseket.

Segítünk egyedivé tenni a céges rendezvényeket – Videóhívás

Ha személyesen nem is lehetsz jelen, ez nem jelenti azt, hogy egy üzleti rendezvény ne lehetne egyedi. Kérd fel valamelyik motivátorunkat, hogy konferálja fel az eseményt vagy jelentse be az éves sikereket. Ne szabj gátat a kreativitásodnak!

Támogatjuk a fejlődésed – Mentor program

Néhány alkalmas 1:1 live beszélgetésben – elsősorban online – a legjobbaktól tanulhatsz, de akár kiváló lehetőség lehet munkatársaidnak vagy új vállalkozás indításánál egy olyan ember segítsége, aki számodra példaértékű eredményeket ért el a szakmájában.

Kihozzuk belőled az alkotót – Kreatív megoldások

Ismert emberrel szeretnéd tudatni az év végi bónuszt? Videóüzenetet küldenél az ügyfeleidnek egy olyan emberrel, aki gyerekkorod óta a példaképed? Ne szabj határt az ötleteidnek, mi élünk-halunk a kreatív megoldásokért!

Érdekel a Motivators Business?

Telefonos egyeztetésünkön gyorsabban választ kapsz felmerülő kérdéseidre. A személyes beszélgetés során:

Kitérünk a videók felhasználásának és megosztásának mikéntjére.

Segítünk megtalálni, kire is van szükséged.

Tanácsot adunk, hogyan állítsd össze az együttműködésedet a motivátorunkkal.

Ajánlatot kérek!

0 / 1500