Vértes Nátán

jégkorongozó

A Magyar válogatott és a Hydro Fehérvár AV 19 jégkorongozója


"Az élet kicsit olyan, mint egy sakkjátszma. Minden helyzetben az számít, hogy mennyire jó a következő lépés."

Vértes Nátán karrierje legelső részét a Fehérvárban töltötte, ahol legfiatalabb sportolóként, tíz évesen lett kollégista az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián. 
2018-ban Finnországba igazolt. Ez a hely igazi ugrás volt védőháló nélkül. Háromszor tört el a kulcscsontját, és a nyolc hónapos kihagyás után játszott egy felkészülési mérkőzést az U20-as válogatottal az amerikai válogatott ellen. A csapat egyetemi trénere kieszemelte Nátánt és egy héttel később már Amerikában is volt. Élete meghatározó éveit töltötte itt, jégen és jégen kívül is.
Életre szóló barátságokat kötött, körbeutazta Amerikát, NHL-draftolt hokisok ellen játszott, és olyan egyetemekre jutott el, amiket filmekben látni.
Most 22 évesen rengeteg tapasztalattal a háta mögött visszatért Magyarországra és ismét a Székesfehérvár csapatát erősíti, valamint a magyar jégkorong válogatott tagja is.
A hosszútávú cél pedig nem kisebb, mint az NHL-ben való szereplés.
Az út nem könnyű, de Nátánnak fontos, hogy követendő példa lehessen a fiatalabb magyar jégkorongozók számára.
Szeretné segíteni feltenni a magyar jégkorongot a hokitérképre, és ezért kitartóan és céltudatosan küzd.
Éppen ezért szeretett mottója: “célozd meg a Holdat, ha elvéted, akkor is a csillagok között kötsz ki.”

A sporton kívül, szabadidejében szeret zongorázni, érdekli a divat és rengeteget sakkozik, szinte miden nap.
Ahogy állítja a sakk valami olyasmire tanítja amit az élet minden terültén kamatoztatni tud "Szeretek előre gondolkodni, kreatívnak lenni, túljárni az ellenfelem eszén, és okos döntéseket hozni. Nekem az életem is kicsit erről szól."


Nátán számára a sport a tanulmányai során is fontos. A profi jégkorongon kívül az ELTE Pszichológia szakos hallgatója, későbbiekben a sportpszichológiával szeretne foglalkozni.

#sport
# jégkorong
# motiváció
Választható opciók
Rövid videó Rövid, fél perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
Hosszabb videóüzenet Nagyjából 2 perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!