Törőcsik Franciska

színésznő

Színész, énekesnő, előadóművész.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése alatt és után számos szerepet játszott el, többek között az Ódry, a Bárka, az Örkény és a Vörösmarty Színházban. Olyan nagyjátékfilmekben láthatta a nagyközönség, mint a Swing, a Vaksötét, a Búék, és az Északi Fény. Látható a Dominógyilkosság és az Utas és Holdvilág című előadásokban, A Mi Kis Falunk Vikije, számos mozifilm szinkronhagja, és az Anima Sound System énekesnője.

Számára az előadóművészet önismereti út, ahol megtanulhatja kifejezni, és képviselni magát a színpadon és az életben egyaránt. Szokták tőle kérdezni, hogy ’A színészek az életben is megjátszák magukat?’ Jó esetben nem, hiszen egy felkészült színész a színpadon és az életben is ’él’, nem pedig eljátsza azt. Ugyanakkor véleménye szerint túl komolyan sem szabad venni a színházat, ez mégiscsak ’szín-játék’. Nem hisz a mágikus átlényegülésben, inkább a koncentráció és a felkészülés által elérhető varázslatban. Milyen módszerekkel találkozott a Színműn? Hogyan szokott felkészülni egy casting-ra? Hogyan épít fel egy szerepet? Szívesen megosztja ezeket a tapasztalatait.

#vegánság
#fenntarthatóság
#környezetvédelem
#fejlődés
#kommunikáció
#alázat
#divat
#csapatmunka
#önérvényesítés
#segítségnyújtás
#empátia
Választható opciók
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!