1 értékelés

Grecsó Zoltán

táncművész, táncpedagógus, life coach

A Willany Leó Improvizációs Táncszínház művészeti vezetője és tulajdonosa, a Magyar Táncművészeti Egyetem művésztanára, szabadúszó táncművész, koreográfus és life coach.

Gyakran alkotnak együtt testvérével, Krisztiánnal (író, költő, az ÉS szerkesztője) akivel együtt összművészeti előadásokat hoztak létre. 2019 júniusában szerzett MA diplomát mint Modern-táncpedagógus a Magyar Táncművészeti Egyetemen. 2018 októberében Jonah Bokaer Company legújabb bemutatója kapcsán a világhírű Joyce Theater színpadán léphetett fel. 2014-ben lett Fülöp Viktor ösztöndíjas táncpedagógus. 2011 óta a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és 2015 óta a Magyar Táncművészeti Egyetemen tanít. 15 év szakmai múltja alatt közel 100 különböző produkcióban vett részt. 

Sikeres érzékenyítő programok tart a testtudatról, a kinesztetikus intelligenciáról, a reziliens működésről és a proprioceptív érzékelés fontosságáról. Fontosnak tartja testünk jobb és pontosabb megismerését. Már az is nagyon sok információval bír, ha megfigyeljük, hogyan állunk hiszen a testtartás dinamikus fejlesztésének rengeteg előnye van. A jobb tartás növeli a test hatékonyságát, csökkenti a kötöttséget mind mentális, mind fizikai szinten, mivel a fizikai feszültség és kimerültség automatikusan negatív hatással van a hangulatra és az élethez való általános hozzáállásra. Ha fizikailag felkészültek vagyunk, sokszor legyőzhetetlennek tűnő nehézségeken is könnyűszerrel felül tudunk kerekedni.

#testtudat
#érzékenyítés
#kinesztetikus intelligencia
#reziliancia
#mentális egészség
#feszültségkezelés
#önegyüttérzés
#művészet pszichológia
#life coach
#táncpedagógia
#önismeret
#tudatos célkitűzés
#képességfejlesztés
#önelfogadás
Választható opciók
Rövid videóüzenet Rövid, egy perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
21 500 Ft
Hosszabb videóüzenet Három-öt perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
33 000 Ft
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

5

Mivel táncolok a helyes testtartás nagyon fontos, erről egy igen informatív, edukatív összefoglalót kaptam Zolitól. Ezen felül egy rövid önismereti, önbecsülési utazásban vehettem részt, légzésgyakorlattal a végén. Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen!

Kiss Henrietta