Bánhidi Brigitta

leadership coach, vezetőfejlesztő, 'Az Év Coacha' 2012

Közgazdász, leadership coach, vezetőfejlesztő.

Közgazdász, jogot is tanult, multi környezetben szerezte vezetői tapasztalatot. Változást életében az anyaság hozott: mióta gyerekei vannak, coachként dolgozik, hogy nekik és ügyfeleinek is megadhassa azt a figyelmet, amiből egyébként oly keveset kapunk manapság. Szenvedélye a tanulás, most épp PhD kutatását végzi a hibrid munkakörnyezetben sikerrel alkalmazható vezetői eszköztárról.
Az igazán jó vezetők titka szerinte az, hogy nem restek folyamatosan fejlődni, képesek megkérdőjelezni magukat és így mások tapasztalatából, gyorsan is tudnak tanulni. Az elmúlt 14 évben legalább 500 ilyen vezetővel dolgozott 1:1 vagy csoportos programok keretében. Megoldásközpontú gondolkodásával az a küldetése, hogy minden eredményt a lehető legkevesebb beavatkozással érjünk el és ne gyártsunk oda problémát, ahol nincs. Mottója is ez: Többet, kevesebbel!

TOP100 vezetői találkozókon, all staff meetingeken vagy éves motivációs napokon örömmel tart akár élő demo coachingot is vagy a nap témájához kapcsolódó gondolatébresztőt, melybe a közönséget is bevonja, hogy könnyebben emlékezzenek az üzenetekre még hónapokkal a program után is. https://banhidibrigitta.com

#coaching
#business coaching
#önismeret
#executive coaching
#asszertív kommunikáció
#leadership coaching
#gyakorlatorientált képzések
#csapatkohézió fejlesztés
#homeoffice motiváció
#értő figyelem
#hallgatás ereje
#helyes kérdezéstechnika
Választható opciók
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!