1 értékelés

Simonyi Balázs

filmrendező, futó

Filmrendező, futó, motivációs előadó.

Hat éves kora óta dolgozik. Ultra című, futókról szóló dokumentumfilmje 2017-ben felkerült az Európai Filmdíj shortlistjére, és az Év Dokumentumfilmjének 15 filmből álló listájára. Ambiciózus amatőrként 2007 óta harcol idővel és távolsággal, de leginkább önmagával. Túl 8 Spartathlonon, 5 UltraBalatonon, ironmaneken és mindenféle szaladáson, leginkább eszmét futtat sportról, életmódról és szenvedélyről a hobbit és munkát tekintve. Sok filmje, podcastja, blogja van, dolgozott évtizedet fotográfusként, színészként.

15 éve tart motivációs tréningeket és előadásokat többek között a következő témákban: inspirálás bullshit nélkül hitelesen, valós fizikai és mentális tapasztalaton alpuló gondolkodásmódon, kihíváskeresés, sikerre vitt célok, krízismenedzsment, újradefiniált határok, tudatosság és kitartás, szorgalom és munkamorál, merni váltani.

#motivációs előadások
#hosszútávon gondolkodás
#krízis menedzsment
#újradefiniált határok
#célok
#kihívás
#tudatosság
#kitartás
#több lábon állás
#szabadúszó
#érvényesülés
#adaptáció
#önmenedzselés
#work-life-balance
#teljesítményalapú élet
#sportmotiváció
Választható opciók
Rövid videó Rövid, fél - egy perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
25 000 Ft
Hosszabb videóüzenet Nagyjából 5 perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

5

Épp egy nagy hajrában vagyok és készülök az utolsó nagy fontos vizsgámra, amikor megérkezett ajándékba Balázstól a videó. Rajongójaként azonnal megörültem neki, de a személyes üzenet után egy újabb lendületet is kaptam a célom eléréséhez. Nagyon köszönöm!

Balogh Éva