Decsi András

vívó mesteredző

A magyar érdemrend lovag-és tiszti keresztjeivel kitüntetett vívó mesteredző.

Versenyzőként tízszeres magyar bajnok különböző korosztályokban, 1994-ben Mexikóvárosban kadett világbajnok, 1996-ban Limoges-ban junior Európa-bajnok és világkupa-sorozat győztes.
Egy súlyos és elhúzódó sérülés miatt végül az edzői pálya felé orientálódott, jelenleg a Kertvárosi Vívó Egyesület edzője. 2003 óta edzősközött az Egyesült Államokban, később kard szakág vezető és válogatott szövetségi kapitányi tisztségeket töltött be Hongkongban majd Szingapúrban. 2015 nyarán családjával hazaköltözött Magyarországra, hogy átvegye Szilágyi Áron felkészítését a riói olimpiai játékokra, akivel a mai napig együtt dolgoznak. 2017 januárjától a magyar válogatott férfi kard szakágának vezetőedzője. András nagy tapasztalatot szerzett a 2000-es évektől robbanásszerű fejlődésnek induló ázsiai vívás technikáit illetően, és sikerrel implementálta azokat a „Magyar vívóiskola” eszköztárába.

Szakértelme és meglátásai segíthetnek annak megértésében, hogy hogyan fedezzük fel és fordítsuk javunkra az új módszerek leghasznosabb elemeit saját rendszerünk fejlesztéséhez; és persze abban is, hogy vajon milyen eszközökkel motiválható valaki hosszú távon, miután minden szakmai sikert elért, amit valaha célul tűzött maga elé.

Választható opciók
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!