Döbrösi Laura

színész

Döbrösi Laura színész, fesztiválszervező, aktivista, környezetvédelmi nagykövet, aranykalászos gazda, face yoga method oktató, nemzetközi tanulmányok szakértő, és (amennyiben létezik ez a fogalom) greenfluencer.

Néha maga sem tudja követni, miként alakulhat ilyen eklektikusan az élete, de élvezi minden percét. A legtöbben mindenesetre színésznek ismerik, holott arról pont nincs papírja. Mégis, lassan 20 éve dolgozik a szakmában, hiszen első munkaszerződését 10 évesen írta alá és 23 éves korában emiatt került - addigi legfiatalabbként - a Forbes 30 legsikeresebb 30 alatti magyar listájára és a magazin címlapjára. Természetjáróként fontos számára a környezetvédelem, ezért amellett, hogy rendszeresen felszólal a témában, két zöld szervezet elnöke is (Zengető Kulturális Egyesület, Erdővédő Alapítvány). Nemzetközi tanulmányok szakos diplomáját jelenleg az Európai Unió egy klímavédelmi programjának kommunikációs munkatársaként hasznosítja. Soha nem unatkozik, nincs két egyforma napja. Sokat utazik, mert fontos számára, hogy ne csak saját nézőpontjából lássa a világot. Minden nap meditál és rendszeresen jógázik.

Sokszínű érdeklődési területén kívül is szívesen tájékozódik, beszélgetek bármiről. 17 évesen megnyert egy nemzetközi, motivációsbeszéd-versenyt, ami után 1 hétig Londonban, intenzív workshopon tanulhatta ezt a műfajt. Ígéri tehát, hogy tudja, mire vállalkozik! Izgatottan várja a megkereséseket!

#környezetvédelem
#mindfullness
#önelfogadás
#fenntarthatóság
#önmegvalósítás
#stresszkezelés
#jelenben élés
#meditáció
#tudatosság
#mindsetváltás
#önazonosság
#bátorság
Választható opciók
Hosszabb videóüzenet Nagyjából 2 perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!