Tatár Csilla

producer, szerkesztő, műsorvezető

20 éve van a pályán, karrierjét gyakornokként kezdte a TV2-nél 19 évesen, ahol később riporterként, szerkesztőként és felelős-szerkesztőként majd műsorvezetőként dolgozott, olyan műsorokban, mint az Aktív, Magellán, Megasztár, Favorit, Mokka, Szépségkirálynő választás. Szerkesztője volt a Viasat 3-on futó Bar 2.0-nak illetve a Kölykök című műsornak. Később ő lett a köztévén futó Dalnak a háziasszonya, és műsorvezetőként vele debütált a Petőfi Tv is.Később saját műsorgyártócéget alapított, így az Atv-n futó, Mondd el Tatár Csillának című talk-showt, már saját gyártásban készítette, így nemcsak műsorvezetőként, de producerként is jegyzik már a nevét.
Saját youtube csatornájára, broadcast minőségű tartalmak, sorozatok készülnek, amik mára már több mint 8 milliós megtekintést hozott.Több nagy világmárka nagyköveteként és arcaként is dolgozott az elmúlt években Magyarországon.

#kerekasztalbeszélgetés
#riportok
#célkitűzés
#belső motiváció
#környezetvédelem
#kommunikáció
#kérdezéstechnika
#értő figyelem
#többlábon állás
#vállalkozói lét
#egyensúly
#tervezés
#önismeret
Választható opciók
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!