Szily Nóra

pszichológus, executive coach, újságíró

Pszichológus, executive coach, újságíró.

30 évet töltött el a médiában – televízióban, rádióban, print és online készített mélyinterjúkat, melyek leginkább a brandjé váltak.
Több ezer beszélgetés élményén át kikristályosodott benne, hogy a látszásnál sokkal fontosabb a láttatás. Hogy az ítéletmentes kíváncsiság, a megértés és támogatás vágya vezérli. Az interakció az a terep, ami a flow-t jelenti, az értő figyelem révén elmélyülni helyzetekben, dilemmákban, életekben, sorsokban. Kilépett a stúdiók világából. Visszakanyarodott a „gyökereihez” – a pszichológiához, a coachinghoz - és azóta folyamatosan képzi magát. Foglalkozik személyiség- és kommunikációs fejlesztéssel. Emellett inspirációs előadásokat, workshopokat tart, melyekbe a tanult módszereken kívül szakmai tapasztalatait és az élete eszenciáit rakta bele.

Témái (a teljesség igénye nélkül, hisz mindig a megrendelő igényei szerint készül): a női szerepkonfliktusok, a siker és kudarc mibenléte, a rezilincia – burnout megelőzése, a kommunikációs titkai, a bizalomépítés praktikái, a kérdezés művészete, a coaching szemléletű vezetés, az élrzelmi intelligencia, a boldogság és / vagy elégedettség.

#mentorálás
#business coaching
#cégvezető image építés
#siker-kudarc kezelés
#elégedettséghez vezető út
#bizalomépítés
#kommunikáció
#kerekasztal beszélgetések
#okos rendezvények
#burned-out kezelés
#önismeret
#karrierváltás
Választható opciók
Rövid videó Rövid, fél perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
Hosszabb videóüzenet Nagyjából 2 perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!