Palya Bea

énekes-dalszerző, tanár és coach

Palya Bea vagyok, énekes-dalszerző, tanár és coach. Több mint három évtizede énekelek, a Művészetek Palotájától az amszterdami Concertgebow-n át a New Yorki Carnegie Hallig beénekeltem a hazai és külföldi koncerttermeket. 17 saját lemezem jelent meg, 450 dalt írtam.


A koncertezés mellett az utóbbi évtizedben a figyelmem a közösség szolgálata felé fordult: egyre fontosabb az, hogy hogyan tudok segíteni dalokkal, énekléssel, a hangadást és az érzelmeket összekapcsoló módszerem tanításával másoknak. Engem is a saját hangommal való munkám tett jó tanárrá és sikeres vezetővé, és az elmúlt öt évben az online munka világában is megtaláltam a saját hangomat. Az Énekeld magad szabaddá! és a Szeretem az ötleteimet! nevű online kurzusaim több mint 700 hallgatómnak segítettek az elmúlt öt évben, hogy megtalálják a saját hangjukat fizikai és átvitt értelemben, megvalósítsák a saját ötleteiket, megírják a saját dalukat, és így az életük az általuk vágyott irányba változzon. 

Dolgozom az üzleti élet szereplőivel is, vezetőket segítek abban, hogy e megváltozott világban megtalálják a saját hangjukat, mind fizikai, mind átvitt értelemben, és e tiszta saját hang révén az általuk vezetett szervezet is kiteljesedjen.
Az előadásaim, workshopjaim, egyéni és kiscsoportos coaching-csomagjaim mind a saját hang megtalálására épülnek.

Választható opciók
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!