Csipes Tamara

olimpikon

Csipes Tamara vagyok, édesanya és kétszeres olimpiai bajnok sportoló.  


Élsportoló családba születtem, így mondhatni egyenes út vezetett engem a pályához, ám karrierem mégis kacskaringós utakon vitt el az olimpiai érmekig.


Már egészen kisgyerekként tehetségnek lettem kikiáltva és ennek minden előnyét és hátrányát megtapasztalva, 22 év után sikerült elérnem pályafutásom legmagasabbra kitűzött célját, a tokiói olimpián megszerzett egyéni ezüstérmemmel. A legbüszkébb mégis arra vagyok, hogy ide már anyaként jutottam el, ami a legmegterhelőbb, de egyben a legfelemelőbb érzés is volt az életemben.Az elmúlt években rengeteget dolgoztam a mentális egészségemen és azon, hogy megtaláljam minden élethelyzetben azt ami előrevisz, ezért számomra ez egy kiemelkedően fontos téma. Megtanultam, hogy egy siker orientált sportágban is csak akkor jön nagy eredmény, ha nem tesszük magunkat kényszer alá és önmagunk maradhatunk.


A sport megtanított arra is, hogyan válasszam szét az egyéni és csapatérdekeket, hogyan kooperáljak és kommunikáljak jól, és hiszem azt, hogy ez a képességünk a női kajak csapat sikereinek egyik kulcsa.

#sportmotiváció
#kitartás
#csapatmunka
#anyai lét
#időmenedzselés
#sportpszichológia
#én-idő jelentősége
#mindfullness
#regeneráció
#kooperáció
#célorientált gondolkodásmód
#célkitűzések
Választható opciók
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!