Manhercz Krisztián

olimpikon, vizilabdázó


Manhercz Krisztián, olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok vízilabdázó.


Kilenc éves korában kezdett el pólózni, majd a Vasasban folytatta pályafutását. 2014-ben kezdett el Szegeden játszani, valamint itt is tette le az érettségit. 2017-ben a Ferencváros játékosa lett, majd 2018-tól az OSC-hez igazolt. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudomány Egyetemen pszichológiai szakán folytatja.


A válogatottban 2014-ben mutatkozott be, 3 évvel később pedig már világbajnoki ezüstérem került a nyakába. 2020-ban Európa-bajnok, 2021-ben a tokiói olimpián bronzérmes lett, 2022-ben az Európa-bajnokságon pedig ezüstérmet szerzett a magyar férfi vízilabda válogatottal.


“A sport megtanít kifele és befele figyelni egyaránt. Figyelni a testre - a környezetre a szellemre - és a lélekre. Hogy hogyan kell egészként fejlődni és ennek köszönhetően eredményeket elérni. Ezzel a hozzáállással tudom a maximumot nyújtani a medencében és az élet minden területén.”


#sportpszichológia
#regeneráció
#olimpia
#kitartás
#csapatjáték
#önmegvalósítás
#egészséges életmód
#folyamatos fejlődés
#elhivatottság
#belső motiváció
#kötelességtudat
#célkitűzés
Választható opciók
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!