Sterczer Hilda

hegymászó

A magasságok szerelmese és a mélységek ismerője.

Két nyolcezres himalájai hegycsúcs megmászója (Gasherbrum I, 8080m; Broad Peak, 8051m). A legmagasabb pont, ameddig eljutott a 8460m volt a Makalu (8463m) csúcstámadása során. Megtapasztalta mit jelent Földünk legmagasabb csúcsain állni, és azt is milyen 30 méterrel a csúcs előtt visszafordulni.
A hegymászó két céllal indul el: az egyik, hogy megmássza a csúcsot, a másik, hogy túlélje. A túlélést azonban nemcsak a világ legmagasabb hegyei között kellett gyakorolni. Férje halála után előbb ki kellett másznia a mélységből, hogy újabb csúcsok felé nézhessen. Hegymászásban szerzett tapasztalatait, valamint mentálhigiénés végzettségét felhasználja egykori férje, Erőss Zsolt után elnevezett szervezet, a Hópárduc Alapítvány vezetésében is.

Előadásaiban nemcsak a hegymászásról beszél, hanem megmutatja a párhuzamokat az üzleti élettel is. Ez azonban azzal is jár, hogy leszámol néhány megszokott klisével.

#talpraállás
#kilábalás krízisből
#dimenzióváltás
#énidő
#pihenés fontossága
#női vezetők támogatása
#helytállni anyaként munka mellett
#vezetői magányosság
#újrakezdés
#döntéstámogatás
#elakadásokkal való megküzdés
#mentorprogram
#coaching
Választható opciók
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!