Apró Anna

befektető

2012 óta a mai napig Cor-a Egészségügyi Zrt. társtulajdonosa és menedzsmentjének tagja, ahol 0-24 órában invazív kardiológiai ellátást nyújtanak a betegeknek. 

2016-ban lépett be (lett a részvényese) az Oxo Technologies befektetői társaságnak. Alapvetően innovatív technológia start-upokba fektetnek, portfóliójuk pedig több mint 27 cégből áll. A tavalyi évben tőzsdére mentek, azóta Igazgatósági tag is lett. 
Dipolomáját az International Business School-on végezte, Business Management szakon. 2019-ben szerepelt a Forbes 30 sikeres 30 alatti listáján és az RTL Klub - Cápák között című műsorának egyik cápája, bekfektetője volt. 

Nagy tapasztallatal rendelkezik a start-upok világában, befektetésekkel és tőkebevonással kapcsolatos kérdésekben, krízismenedzsmentben, probléma megoldásban és üzleti stratégia felépítésében. 

#befektetések
#tanácsadás
#pitch
#mentorálás
#tőkebefektető
#női vállalkozók támogatása
#startup
#üzleti stratégia
#egészséges életmód
#vállalkozói lét
#kommunikáció fejlesztés
#innováció
Választható opciók
Rövid videó Rövid, fél perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
Hosszabb videóüzenet Nagyjából 2 perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!