2 értékelés

Alföldi Róbert

színész, rendező

Jászai Mari-díjas színész, rendező, a Nemzeti Színház volt igazgatója.

Pályafutása a Vígszínházban indult, ahol eljátszhatta a drámairodalom markáns férfialakjait. 1995 óta rendez itthon és külföldön. A kereskedelmi televíziózás révén ismerte meg az ország az ezredforduló körüli években. Népszerűsége azóta is töretlen: szabadúszóként folyamatosan játszik és rendez, a kulturális élet meghatározó alakja. Élete minden szakaszában bátran vállalt új feladatokat, meglátta a kínálkozó lehetőségeket és élt is azokkal.

„Mégis, mi az, ami inspirál? Szinte mindent elértél már, amit egy magyar színész, rendező, színházigazgató elérhet. Mi pörget még?
Bízom benne, hogy talán szükség van a munkámra. Hogy képes vagyok arra, hogy az alakításaimon, rendezéseimen keresztül elgondolkoztassam a nézőket – márpedig ha csak két ember agyában el tudsz indítani valami változást, már megérte melózni.” (Idézet: nlc.magyarországkul.hu)

Választható opciók
Rövid videó Rövid, fél perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
Hosszabb videóüzenet Nagyjából 2 perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

5

Köszönöm! Alföldi Róbert alapjában véve egy példakép a számomra, így nagyon nagy öröm, hogy Ő motivál engem!

Anita Wéber

5

Alföldi Róberttől már rögtön az első videó üzenetben megkaptam a maximális motiválást! Köszönöm! :) :)

Anita Wéber