Gryllus Dorka

színésznő

Színésznő.

Budapesten és Berlinben él. Már a Film- és Színművészeti Főiskola alatt lehetősége volt az Érzékek Iskolája című film főszerepét eljátszani, ami nagy ismertséget hozott a számára. A Főiskola után 5 évig játszott a nagy hírű Kaposvári Csiky Gergely színházban. Miután lehetőséget kaptott német filmekben is játszani, Berlinbe költözött, ahol megkapta a berlini filmfesztival Shooting Star díjat.
Játszott a New York PS122 színházban, Berlinben a Deutsches Theaterben és a HAU színházban, a bécsi Volksbühnén, Magyarorszagon az Örkény és a Thália Színházban, 5 éve játszik a Trojka Színházi társulással, akikkel 2019ben a Highlights of Hungary díjra jelölték. Két éve Eke Angéla felkérésére monodrámája egyik rendezője volt. Több, mint 80 filmben játszott, nagyon kedves számára például a Víkend, a Félvilág, Irina Palm vagy az elmúlt évben forgatott Baptiste című BBC sorozat. A pandémia alatt készített rövidfilmük, a Zuniverzum, amelynek producere is volt, azóta is látható az HBO GO-n. Tíz évig volt a berlini Rotfront zenekar énekesnője. Az utóbbi években állandó szereplőe a női talkshownak, a Nőkommentnek. Közszereplőként fontosnak érzi, hogy társadalmi ügyekben is szerepet vállaljon. Több éve az Autistic Art jószolgálati nagykövete. 

Szívesen beszél és beszélget karrierútjáról, lehetőségek kihasználásáról, színészetről, rendezői munkájáról, döntéseiről. 

Választható opciók
Rövid videó Rövid, fél perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
Hosszabb videóüzenet Nagyjából 2 perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
Egyedi árajánlat
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!