Karászi Gyöngyi

értékesítő, képzési vezető

Több évtizedes  tapasztalattal rendelkezik  az értékesítés és  felnőtt képzés területén.  A Magyar Biztosítók Szövetsége Oktatási Szekciójának, valamint a Kereskedelmi és Iparkamara Gazdálkodás és Menedzsment Ágazati készség tanácsának elnöke.  


Tanárként végzett és  rövid pedagógusi pályafutása után az értékesítésben találta meg az újabb edukációs feladatot, hiszen az ügyfelekhez való tiszteletteljes és partneri hozzáállás egyben  a használható. alkalmazható tudás átadását is jelenti véleménye szerint.


Értékesítési tapasztalatait felhasználva több ezer  biztosítási terméket értékesítő  vállalkozónak segített az általa szervezett tréning, képzés  előadás. 


Előadásaival egyrészt vállalati  vezetőknek segít  a hatékony tanulási út kialakításában, hiszen a  szükséges ismeretek és  készségek gyors elsajátítása a vállalatok  jellemző kihívása. 


Munkavállalóknak, értékesítőknek a sikeres tanulás  megtervezésében, a jó szokások kialakításában tud  azonnal  használható lépéseket mutatni.


Az alábbi linkek egy hosszabb beszélgetést olvasható, milyen alapelvek mentén gondolkodik az értékesítésről és felnőtt képzésről: 


https://saleskurzus.hu/course/karaszi-gyongyi-aegon-biztosito-halozati-kepzesi-vezeto/

Választható opciók
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

Nincsenek megjeleníthető értékelések!