2 értékelés

Lubics Szilvia

ultrafutó

Fogorvos, 3 fiú édesanyja, ultrafutó.

A sport viszonylag későn, 28 éves korában került az életébe, de az egyre növekvő célok és az értük végzett rengeteg munka vezetett oda, hogy 2014-ben a világ harmadik legjobb ultrafutójának választották. Rengeteg nemzetközi eseményen, extrém kihíváson indult. Futott az ikonikus Spartathlonon, Európa leghosszabb futóversenyén a Milano-Sanremon, sivatagokban, a kaliforniai Halál-völgyben és számtalan Európa- és világbajnokságon. Az utóbbi években két nagysikerű könyve is megjelent (Másfél nap az élet és A homokdűnén túl), melyekben futós élményei elmesélésén keresztül, igyekszik megmutatni a sikerhez vezető utat is.

A kihívásokra való felkészülés és a versenyek közben megtanulhatta, hogy mit jelent a megfelelő célkitűzés, hogyan lehet leküzdeni az előttünk álló akadályokat, és hogy a kitartás elengedhetetlen a céljaink eléréséhez. 2012 óta tart motivációs tréningeket, célja, hogy minél több embernek segítsen saját álmaik megvalósításában. 

#hosszútávfutó
#kitartás
#motiváció
#ultramaraton
#önmagunkba vetett hit
#küzdeni tudás
#akarat
#lelkesedés
#céltudatos gondolkodás
#futás öröme
Választható opciók
Rövid videóüzenet Rövid, egy perc hosszúságú videó, amiben a kiválasztott motivátor gyors, lelkesítő üzenetet ad át neked, vagy egy választott személy, csoport számára, akár ajándékként (szülinap, diplomaosztó stb.). A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
19 900 Ft
Hosszabb videóüzenet Három-öt perc hosszúságú, személyre szóló videóüzenet, amiben a kiválasztott motivátor csak veled foglalkozik. Tökéletes alkalom arra, hogy komplexebb kérdésekre várj választ. A videó várhatóan 7 napon belül fog elkészülni.
34 900 Ft
1:1 live videochat Ez a csomag csak rólatok szól: a motivátor és te élőben, videochaten beszélgettek arról, amiről szeretnél – ennél közvetlenebb motivációs fröccsöt aligha kaphatsz. Mivel minden történet más, ezért itt az időt a motivátor osztja be. Kérj egyedi ajánlatot!
Egyedi árajánlat
Motivációs előadás
Egyedi árajánlat
Alapítványok

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

Hogyan működik?

1.

Motivátor kiválasztása

Az inspirációnak számtalan formája van. Te melyikre vágysz? Válaszd ki azt a motivátort, akitől tapasztalatot, támogatást vársz! Kérhetsz személyes üzenetet, négyszemközti online beszélgetést, üzletfejlesztési támogatást és színtiszta motivációt.

2.

Alapitvány kiválasztása

Megrendelésed árának 10 százaléka az általad kiválasztott alapítványhoz kerül, így nem csak te fejlődhetsz, de másoknak is segíthetsz elérni a céljukat. Az alapítványok többféle tevékenységi kört fednek le, böngészd őket bátran!

3.

Megrendelés

Add le a megrendelésed és fizesd ki a választott csomagot! A számlát automatikusan elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címedre. Innentől hátradőlhetsz, csupán azt kell kivárd, hogy házhoz jöjjön a motiváció.

4.

Inspirálódj!

Amint elkészült a videód, kapsz egy értesítést e-mailen, amiben egy link vezet majd el a kifejezetten neked szóló videóüzenethez. Csak egy kattintásra van a motiváció – ha még inspirálódnál, rendelj újabb csomagot!

Hogyan működik?

Értékelések

5

Szuper ajándék volt, nagyon örültem a videónak :)

Burkus Zoltán

5

Köszönöm szépen a támogató szavakat!😊

Molnár Márton