Adományozás

Ha magadon segíthetsz, másokon is segíteni tudsz. A Motivatorsnál hiszünk benned, és abban is, hogy az önmegvalósítás nem az önzésről szól. A támogatható alapítványok sokféle karitatív vagy segítő tevékenységgel foglalkoznak. Ismerkedj meg velük! Nézd meg a támogatható szervezetek listáját, tudd meg, mi a küldetésük és válaszd ki azt az alapítványt, amit a legszívesebben támogatnál. A döntés, a segítés hatalma a te kezedben van!

Hősök Tere - Az vagy, amit teszel!

Nonprofit szervezet

A Hősök Tere Alapítvány egy olyan világért dolgozik, ahol merünk kiállni, tenni magunkért és másokért a mindennapokban. Ahol az együttérzés társadalmi norma, és ahol az emberek odafigyelnek másokra, és nemcsak észreveszik, ha baj van, de segítenek is. Szociálpszichológiai kutatásokon alapuló tréningjeink ehhez adják a kezdő lökést, ahol a tudásátadás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a saját élmények általi, mélyebb megértést adó gyakorlatokra is.

Bátor Tábor

Nonprofit szervezet

A Bátor Tábornál súlyosan, krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket a gyógyuláshoz. Ingyenes élményterápiás táborainkban, kórházi, iskolai és online programjainkon a résztvevők biztonságos közegben szereznek új élményeket, kitágítják saját határaikat és erőt gyűjtenek a betegség elleni küzdelemhez.

Van Esély Alapítvány

Nonprofit szervezet

Van esély hajléktalanból nem hajléktalanná válni. Hisszük, hogy mindenki magában rejti a kulcsot a változáshoz, így ha valakit a teljességében, személyes sorsát figyelembe véve segítünk, lesz esélye kitörni a hajléktalanságból. Nem segélyt adunk, hanem otthontalan emberek, családok konkrét terveinek megvalósulását támogatjuk azért, hogy saját maguk dolgozhassanak sorsuk jobbra fordulásáért. Tanulást, szakmaszerzést, munkaeszközt vagy egyéb esélyteremtő beruházást finanszírozunk, szakmai segítséget és lelki támogatást nyújtunk, így adva kezdő lökést a hajléktalanságból kivezető út első lépéseinek megtételéhez és a tartós változáshoz.

Bridge Budapest

Nonprofit szervezet

A Bridge Budapest Egyesület egy 2013-ban alapított civilszervezet. Egy kultúraformálással foglalkozó értékközösség: az érték alapon és hosszú távon gondolkodó üzleti cselekvők mozgalma egy versenyképesebb és szerethetőbb üzleti jövőért és országért. Olyan világban és országban szeretnénk élni, gyerekeinket felnevelni, ahol nem csak néhány cég elkötelezett társadalmi ügyek mellett, hanem ez jelenti a vezetői normát, és ahol a vezetőknek tudatos, hosszútávú stratégiájuk van arra, mit hagynak hátra maguk mögött. Üzleti értékközösséget építünk, amely segítségével hozzá tudunk járulni, az értelmes munka világának megteremtéséhez, amelyben a tudás és a teljesítmény is számít. Ahova van hova hazajönni vagy ahonnan nem érdemes elmenni.

KIKAPCS. Alapítvány

Nonprofit szervezet

A KIKAPCS. Alapítvány küldetése, hogy kedvezményes kikapcsolódást és közösséget biztosítson olyan családok számára, akik sajátos nevelési igényű (SNI) gyermeket nevelnek. Az Alapítvány célul tűzte ki, hogy ezen családok életminőségének javításán keresztül járulnak hozzá egy szebb világhoz. Amíg 2019-ben 20 családdal indították el a KIKAPCS. Közösséget, 2020-ra már több mint 50 családnak biztosítottak közösséget és szállodai nyaralást, szakmai programmal egybekötve. Céljuk, hogy 2021-től stabilan 100 családnak tudjanak segíteni.