Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

A Motivators oldalán válaszd ki azt a motivátort, akitől személyre szabott üzenetet szeretnél kapni. Itt töltsd ki a táblázatot a kért adatokkal, majd irány a fizetés. A szükséges összeg befizetése után a kérésed befut a választott motivátorhoz.

Mindig a motivátorok döntik el, hogy teljesítenek-e egy adott kérést vagy sem. Általában hét napon belül eljut a videóüzenet a vásárlóhoz, de ez akár 24 óra is lehet, ha expressz csomagot vásárolsz. Ritkán előfordulhat, hogy a motivátor sűrű beosztása miatt egy-egy videóüzenet nem lesz kész időben – ebben az esetben természetesen visszafizetjük a csomag árát.

Ilyen esetben újra a motivátorokhoz fordulhatsz.

A motivátoroknak egy hét áll rendelkezésükre a videó rögzítéséhez (expressz csomag esetén ez 24 óra), de általában ennél jóval gyorsabban el szoktak készülni az üzenetek. Amint kész a videó, e-mailen is elküldjük neked, hogy azonnal megnézhesd.

Ha letelt a hét nap, mindenképp meg kell kapd a videót, vagy a további tájékoztatást. Nézz körül a spamek között is!

Hogyne! A fizetést követően azonnal küldjük a számlát, méghozzá e-mailen. Ha a videó mégsem érkezik meg időben, természetesen visszafizetjük a csomag árát.

Az árat mindig a motivátorok szabják meg. Mivel az üzeneted elkészítéséhez az Ő idejüket és erőforrásaikat kell megfizetni, az árak néha változhatnak.

Mikor kész a videód, e-mailt küldünk róla, attól függően, hogy a megrendelőlapon milyen értesítési módot választottál. Ügyelj rá, hogy az elérhetőséged a megrendelést követően nem módosítható, így mindenképp olyan elérhetőséget adj meg, amin fogadni tudod az üzeneteket!

A kapott e-mailben egy linket találsz majd, ez irányít át a személyes motivációt biztosító üzenetedhez.

Közvetlen a megrendeléskor vonjuk le a választott csomag árát. Ha hét nap elteltével sem kapod meg a videóüzenetet, visszautaljuk az összeget.

Mindig örömmel fogadjuk a javaslatokat. Javaslatot a [email protected] címen tehetsz.

Ha megkaptad a videóüzeneted, örökre a tiéd! Érdemes letöltened, hogy több példányban is tárolhasd. Fontos: ebben az esetben persze csak személyes célra használhatod fel a videót! Vállalati célra külön céges csomagokat értékesítünk.

Igen. Mindig az adott motivátor dönti el, hogy vállal-e céges megkereséseket. Amennyiben igen, a motivátor profilján a vállalati csomagokat is kiválaszthatod.

Motivátornak a [email protected] email címen tudsz jelentkezni.

Mindig nyitottak vagyunk az új tehetségekre! Az aktuális állásajánlatainkat a karrier oldalunkon éred el.

A motivátorok minden egyes kérést a saját alkotói szabadságuknak megfelelően teljesíthetnek. Ugyanakkor nyilvánvaló tévesztések, például elrontott nevek vagy rossz minőségű felvétel esetén az [email protected] címen kérhetsz támogatást.

Amennyiben a kérést még nem teljesítette a motivátor, úgy a terméktámogató csapatunk segít módosítani vagy törölni a megrendelésed. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmed, hogy nem garantáljuk a módosítás vagy lemondás sikerességét, mert előfordulhat, hogy a motivátor már az előtt elkészíti a videóüzeneted, hogy a kérésed beérkezne hozzánk.