Kezdő Face Yoga Workshop

2023. július 1. szombat

Verno House Budapest

Teljes árú jegy: 16 900 Ft

Az előző workshopra való nagy érdeklődés miatt, újra lesz kezdő face yoga workshop Döbrösi Laura vezetésével.

Tudtad, hogy arcunkon 50-nél is több izom található? Ezeket ugyanúgy edzhetjük, mint a testünk izmait. Tudtad, hogy a ráncokat legtöbbször nem is a mimika okozza? Létezik egy módszer, ami jóval több, mint egy sima arctorna! Most mindent megtudhatsz a Face Yoga Metódusról és elsajátíthatod az első gyakorlatsorodat is!

Laura vagyok, színésznő és face yoga oktató. Magától a metódus megalkotójától, a japán Fumiko Takatsutól tanultam ezt a természetes, szépségmegőrző gyakorlatot.

Elmondom, hogyan és miért működik minden arcon, és hogy kell gyakorolni a látványos hatásért. Megértjük az összefüggést az izomtónus és az arcbőr között. Kioldjuk a feszültséget az arcizmainkból. Megbeszéljük, hogyan fogadhatjuk el, hogy öregszünk - és miért nem mindegy, hogyan öregszünk!

Megmutatom azt a 10 hétköznapi szokást, melyek észrevétlenül "öregítik" az arcot és megtanuljuk, hogyan változtassunk rajtuk - ezzel máris gyakoroljuk a face yoga tudatosságot! 

Az elmélet mellett természetesen az "edzés" sem marad el: légzőgyakorlatok, izolációk, izomlazító masszázsok olajokkal, a végén pedig elvitelre kapsz egy ARCÁPOLÁS + FACE YOGA című gyakorlatsort, amit beépíthetsz a reggeli-esti szépségrutinodba, így plusz idő ráfordítás nélkül válhatsz mindennapi gyakorló face yogivá! 

A Face Yoga Metódus gyakorlásával átvehetjük az irányítást saját szépségünk fölött. Megtanít megszeretni vonásainkat, amit pedig nem sikerül, természetes módszerekkel segít alakítani. 

Gyere el és legyél Te is face yogi! Ismerd meg és tanuld meg szeretni a legfontosabb tükröd: a saját arcodat!

 
Az esemény létszámkorlátos, ezért a jegyek korlátozott mennyiségben kaphatóak. A változtatás jogát fenntartjuk.

Helyszín

Verno House Budapest

Budapest, Október 6. u. 26, 1051 Útvonal

Program

2023. július 1. szombat

14:00 - 17:00

A workshopra érkezz kényelmes ruhában és ha lehet, hozz magaddal egy arc méretű, vagy annál picit nagyobb tükröt! Elhozhatod kedvenc krémedet vagy toneredet is, de a hidratálásról én is gondoskodom!